Digitaal Lokaal - Foto's overzetten

Al meer dan 15 jaar worden inwoners van de gemeente Kapelle wegwijs gemaakt op de computer of tablet door onze vrijwilligers van het Digitaal Lokaal. Wij organiseren in samenwerking met de bibliotheek inloopspreekuren en cursussen. U kunt dan denken aan omgaan met de elektronische dienstverlening van de digitale overheid, een tablet of Whatsapp cursussen. Daarnaast zal er ook altijd aandacht zijn voor de digitale veiligheid. Helaas komt het regelmatig voor dat mensen digitaal worden opgelicht. Tijdens onze cursussen is het belangrijk ook hier aandacht aan te besteden. Hoe herkent u deze vormen van oplichting? En wat kunt u hieraan doen?

Inhoud van de cursus

Deze cursus 'foto's overzetten' is gratis te volgen. Enkel zijn uw consumpties voor eigen rekening. De cursus duurt drie ochtenden waarin herhaling en oefenen veel aanbod zal komen. 

Heeft u een telefoon of tablet die vol staat met foto’s? En wilt u weten hoe u dit kan overzetten op de computer? Tijdens deze cursus leren de vrijwilligers u hoe dit kunt doen. 

Wat mee te nemen?

Neem zelf uw telefoon, tablet en laptop mee. Heeft u geen laptop? Geef dit dan even bij ons aan! 

Tijd

9:30 - 11:30 uur

Cursus dagen

Dag 1: Dinsdag 9 mei

Dag 2: Dinsdag 16 mei

Dag 3: Dinsdag 23 mei

Locatie

Dorpshuis De Vroone, C.D. Vereekestraat 74, Kapelle

Aanmelden

Als u wilt deelnemen kunt u zich aanmelden bij het Buurtteam van de gemeente Kapelle. Telefoonnummer: 0113 33 33 60 of stuur een mail naar: buurtteam@kapelle.nl

 

 

Digitaal Lokaal - Foto's overzetten