Schildersdag & Kunstmarkt

Zaterdag 20 mei 2023 Schildersdag & Kunstmarkt met thema "Zeeuws Licht"
Locatie: Tuin NH-kerk Kapelle
Tijd: 10.00-16.00 uur
Entree: gratis
Info en tickets: www.kapellecultureel.nl

Na drie jaar organiseert Stichting Kapelle Cultureel  zaterdag 20 mei 2023 weer de jaarlijkse Schildersdag & Kunstmarkt. De kunstmarkt begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Het evenement wordt gehouden op een prachtige buitenlocatie: de tuin van de Nederlands Hervormde kerk aan het Kerkplein in Kapelle. Deze zaterdag wordt ook de Franse Slag Mars gehouden. De route van de wandelaars loopt door de tuin van de kerk, over de kunstmarkt.

De Schildersdag & Kunstmarkt  in Kapelle is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een unieke plek waar kunstenaars hun werk laten zien aan bezoekers. Ook dit jaar hopen we er weer een succesvolle editie van te maken. 

 

Altijd al een schilderworkshop willen volgen en heb je enige ervaring met schilderen? Koop dan nu voor € 30,- een ticket voor deelname aan de Schildersdag tijdens de Kunstmarkt op zaterdag 20 mei. Een kopje koffie/thee met een bolus en een afsluitend hapje en drankje zijn bij de prijs inbegrepen. Het thema voor de workshop is "Zeeuws licht". De deelnemers aan de Schildersdag krijgen een workshop van kunstschilder Jo Dumon Tak. Van 10:00-16:00 uur krijg je tips en uitleg en maak je onder begeleiding je werkstuk. Voor de schilderworkshop neem je zelf al je materialen mee. Dit zijn een veldezel, doek (30 x 40 of 40 x 50 cm), penselen en olieverf (acryl mag eventueel ook) in verschillende kleuren. Voor aankoop van het ticket ga je naar de website www.kapellecultureel.nl/evenementen, er is plaats voor maximaal 6 deelnemers.


Voor meer informatie kan je contact opnemen via info@kapellecultureel.nl. 


 
Schildersdag & Kunstmarkt