Dappere Dino's en Stoere Schildpadden

30 augustus 2023

Kinderen hebben intens verdriet als ouders uit elkaar gaan. Deze training is bedoeld om kinderen beter om te laten gaan met veranderingen tijdens en na de scheiding en richt zich op het verbeteren van de mentale weerbaarheid van kinderen. Hieraan besteedt Dappere Dino’s en Stoere Schildpadden bewust en op een speelse manier aandacht.

De training
De training bestaat uit 10 bijeenkomsten van 45 minuten. De details kunt u vinden op de flyer. Ouders worden geïnformeerd tijdens de individuele intake en betrokken bij het programma; op een facultatieve groepsbijeenkomst; middels nieuwsbrieven en bij de individuele eindevaluatie. Er kunnen bij de Dappere Dino's maximaal 7 kinderen en bij de Stoere Schildpadden maximaal 6 kinderen deelnemen. Als er meer aanmeldingen zijn kom je op een wachtlijst voor een volgende training.

Trainers
De training wordt gegeven door twee gecertificeerde trainers van SMWO en Emergis preventie. Het programma is niet bedoeld voor kinderen met ernstige gedrags- en/of emotionele problemen omdat zij meer gebaat kunnen zijn bij een individuele training.

Aanmelden
Aanmelden kan t/m 12 september 2023 via vantwestende@emergispreventie.nl. 

 

Flyer Groepstraining
Dappere Dino's en Stoere Schildpadden