De Zeeuwse Leefstijl Route gaat weer van start!

28 maart 2022

Wandelt u met ons mee?

 

Wij van Zeeland in Beweging vinden het belangrijk dat alle inwoners van de gemeente Kapelle voldoende in beweging zijn en blijven. Een gezonde leefstijl werpt zijn vruchten af op vele gebieden. Zo kunnen fitte senioren langer zelfstandig blijven wonen, zitten gezonde kinderen beter in hun vel en hebben inwoners die in verenigingsverband bewegen ook meer sociale contacten. In dat licht bezien is bewegen een vorm van preventie als het gaat om zorg. Om dit te bevorderen is het belangrijk om sporten en bewegen mogelijk te maken voor inwoners van alle leeftijden.

 

Met het organiseren van het project de Zeeuwse Leefstijlroute hopen we u enthousiast te maken om te wandelen. Wandelt u met ons mee?

 

Op maandag 4 april, 19:00 uur vindt er een informatieavond plaats in De Wemel, Dorpsplein 1 Wemeldinge. Hier leggen wij onder andere uit waar wij voor staan, wat wij willen bereiken en hoe ons programma eruit ziet.

 

Onze eerste wandeling: 2 mei verzamelen om 18.45u en vertrekken om 19.00u vanaf Dorpshuis de Wemel, Dorpsplein 1 in Wemeldinge.

 

Voor meer informatie of aanmelden voor de wandelingen kunt u onze website bezoeken: www.zeelandinbeweging.nl

 

De Zeeuwse Leefstijl Route Wemeldinge