Doortrapdag

28 juli 2023
Op donderdag 25 mei 2023 organiseert de gemeente Kapelle de Doortrapdag! Doortrappen is een landelijk fietsprogramma met als doel: senioren zo lang en veilig mogelijk te laten fietsen. Op verschillende manieren besteden we deze dag aandacht aan fietsveiligheid.

Zo beginnen we na de koffie en thee om 09:45 uur met een welkomstwoord en het theorieonderdeel. Hierbij bespreken we op een leuke manier de verkeersregels en geven we praktische tips over bijvoorbeeld het op- en afstappen en het omgaan met een elektrische fiets.

Na de pauze kunt u een beweegworkshop volgen onder leiding van een fysiotherapeute en kunt u uw fiets laten checken door een fietsenwinkel uit Kapelle.

Na de lunch legt u op uw eigen fiets een oefenparcours af en maken we vervolgens een fietstocht. We verzamelen daarna om 14:30 uur weer terug bij de Vroone om de dag te evalueren en om 15:00 uur af te sluiten.

Lijkt het u leuk om hieraan mee te doen? Dan kunt u zich hieronder inschrijven. Het is belangrijk dat u uw eigen fiets meebrengt. Deelname is gratis. Flyer Doortrappen 2023
Doortrapdag

Evenement(en)

  • € 0,00 per kind - Doortrapdag

Meld u direct aan

Aantal personen