Talentenshow Wemeldinge

06 februari 2024
Talentenshow in Wemeldinge

Op vrijdag 1 maart 2024 organiseren we een talentenshow. Dit doen we van 15:00 tot 17:00 uur in dorpshuis De Wemel. Kinderen tussen 4 en 12 jaar zijn van harte welkom om hun talent te laten zien. Dit doen ze niet alleen voor publiek, maar ook voor een jury. Wilt u uw kind(eren) aanmelden? Maak dan een filmpje van hun talent. Stuur dit filmpje naar f.hoekstra@kapelle.nl of 06 - 29 66 61 57. Aanmelden is gratis en kan tot en met zondag 25 februari. Bij veel aanmeldingen kan helaas niet iedereen meedoen. We gebruiken dan de filmpjes om te kiezen wie hun talent mogen laten zien. Op dinsdag 27 februari krijgt u informatie of uw kind wel/niet mee mag doen.

Meedoen als jury
Wil uw kind geen talent laten zien? Maar vindt hij/zij het wel leuk om de talenten een cijfer te geven? Meld uw kind dan vóór zondag 25 februari aan als jurylid. Hier zoeken we ongeveer vier kinderen voor. Aanmelden kan via f.hoekstra@kapelle.nl of 06 - 29 66 61 57.

Idee van onze kinderburgemeester 2022
De talentenshow is een idee van de kinderburgemeester uit 2022 Nienke Kanis. Ze wilde graag iets achterlaten voor kinderen uit onze gemeente. Daarom organiseerde zij 4 gratis activiteiten met sport en cultuur. Dit is de laatste activiteit.

Neem met vragen contact met ons op
Heeft u vragen? Stuur dan een email naar f.hoekstra@kapelle.nl. Meer informatie over de activiteit vindt u op www.kapelleleeft.nl.
Flyer Talentenshow Wemeldinge
Talentenshow Wemeldinge