Emergis preventie - 1NUL1

1NUL1 

Het werk van 1NUL1 bestaat uit het informeren en adviseren van jongeren, ouders en professionals op het gebied van alcohol, drugs, social media, gamen en gokken. Dit doen wij op een outreachende manier, wat betekent dat wij te vinden zijn waar de jongeren zijn; op straat, tijdens het uitgaan, op festivals op school en bij jongerencentra. 

Riskant middelengebruik, overmatig gamen of problematisch gokken zijn altijd het resultaat van een combinatie van factoren. Daarom adviseert 1NUL1 om interventies niet alleen op jongeren te richten. Ook voor ouders en professionals zijn interventies ontwikkeld die helpen gebruik te voorkomen of terug te dringen. Samen staan we hierin sterker! 

Emergis preventie 

Emergis preventie biedt mentale ondersteuning, direct en dichtbij. 

We weten wanneer iemand psychische problemen heeft en er op tijd bij is, die persoon veel zelf kan doen om weer grip op het leven te krijgen. Iedereen kan bij Emergis preventie terecht voor voorlichting, cursussen en kortdurende behandelingen bij psychische, psychosociale en/of verslavingsproblemen. De ene keer in groepsverband, de andere keer individueel, dan weer online of in de eigen omgeving. 

Emergis preventie helpt mensen om problemen zelf aan te pakken. Emergis preventie heeft een aanbod voor volwassenen, jongeren, scholen, werknemers & werkgevers, verenigingen, clubs en gemeenten. 

 

Heeft u vragen, zorgen of hulp nodig bij een van de bovenstaande onderwerpen? Neem dan contact op met een preventiewerker van Emerigs preventie - 1NUL1. 

Emergis preventie - 1NUL1
Adres:Oostmolenweg 87-89 Postcode / woonplaats:4481 PM Kloetinge Contact persoon:Max Nagtzaam Telefoon:0113 26 71 43 E-mail:nagtzaam@emergispreventie.nl Website:www.1nul1.nl