Kapels Gemengd Koor

Het koor bestaat uit 28 leden, mannen en vrouwen, die samen zingen een feest vinden. De leeftijden gaan van 50+ tot 80+, maar ook jongere mensen zijn van harte welkom. Het repertoire is gemengd, van klassiek tot pop, musical tot gezellige meezingers. Tot nu toe zingen we 4-stemmig, maar door het kleine aantal tenoren en bassen, gaan we over op 3-stemmig. Aanvulling met tenoren en bassen is dus zeer welkom.

De repetities vinden plaats op woensdagochtend van 9.30u - 11.30u in De Vroone, C.D. Vereekestraat 74, Kapelle.

Er is een muziekcommissie, die samen met de leden en dirigent(e) de muziekkeuze bepaalt.

Contributie bedraagt € 15 per maand, waarvan alle kosten: dirigent(e), huur zaal, kledingaccessoires en zeer belangrijk, de muziek, betaald worden.

Momenteel zoekt het koor een nieuwe dirigent(e), maar tot het zover is, wordt het koor geleid door mevrouw Gunita Kronberga, een professioneel opgeleide dirigent(e).  Zij leidt het koor al heel wat jaren.

Het koor kan ook nog, zoals gemeld, tenoren en bassen gebruiken. Dus als er mannen zijn die houden van zingen en een plek zoeken waar dat kan: bij het Kapels Gemengd Koor bent u van harte welkom.

Ook sopranen en alten zijn natuurlijk van harte welkom. Het koor is zowel ambitieus als gezellig. Er is tussen de repetities een prettige koffiepauze, waar onderling contact mogelijk is. 

 

Het koor is een Vereniging met bestuur:

Dhr. Kees Deurwaarder, voorzitter. Telefoonnummer: 0113 342630 (contactpersoon, zie boven)

Mevr. Inge Wisse, secretaris. Telefoonnummer: 

Mevr. Tine van der Goot, penningmeester. Telefoonnummer: 0615118781

 

Kapels Gemengd Koor
Adres:47 Waardekensstraat Postcode / woonplaats:4421KK Kapelle Contact persoon:Kees Deurwaarder Telefoon:0615118781 E-mail:tine.goot@kpnplanet.nl Website:geen