Speel-o-theek de Schatkist

Heb je kasten vol speelgoed, puzzels of spelletjes thuis en het wordt niet gebruikt? Leen speelgoed in plaats van het te kopen! Kies zo vaak je wil leuk nieuw speelgoed uit en zijn ze erop uitgekeken? Dan breng je het weer terug! Gemakkelijk, duurzaam, goedkoop en je houdt een opgeruimd huis!

Bij speel-o-theek “De Schatkist” kan je heel veel verschillende soorten speelgoed lenen. We zijn de grootste speel-o-theek in Nederland, bemand door uitsluitend vrijwilligers!

We hebben ongeveer 3.000 stukken speelgoed, variërend van babymateriaal tot rijdend materiaal voor de leeftijd van 14 jaar en ouder. Gezelschapsspelen en puzzels hebben we voor iedere leeftijd, dus voor kinderen, ouders, maar ook voor grootouders. We hebben een kast vol speelgoed voor kinderen met een beperking en we hebben een grote collectie Vlaamse en Oud-Hollandse spelen.

Een lidmaatschap kost €16,50 per jaar en daarnaast betaal je per stuk speelgoed wat je leent nog een kleine vergoeding. 

De openingstijden van de speelotheek zijn: 

Woensdagmiddag 13.30-15.30 uur
Woensdagavond 19.00-20.00 uur
Donderdagochtend 9.30-10.30 uur
Vrijdagavond 18.45-20.00 uur

Daarnaast is het mogelijk om speelgoed uit te zoeken uit onze webcatalogus en dit op donderdagavond tussen 19.00 uur en 20.30 uur op te halen.  Wij zetten het materiaal van je keuze (mits niet uitgeleend) voor je klaar en je kan het zo oppikken!

Speel-o-theek de Schatkist
Adres:Fruithof 1 Postcode / woonplaats:4421 PE Kapelle Contact persoon:Annet Houtekamer Telefoon:0113-344654 E-mail:info@speelotheekdeschatkist.nl Website:www.speelotheekdeschatkist.nl