Jongerenwerk


We zijn daar waar jongeren zijn!
Kent u Jongerenwerk al? We zetten ons in voor jongeren in de buurt. U vindt ons in Kapelle, Wemeldinge & Schore. Hieronder leest u wat we allemaal doen.

Jongerenwerk helpt jongeren met persoonlijke groei
Hiervoor zoeken we jongeren op. We gaan naar plekken waar jongeren zijn, in de middag én avond. We leren elkaar kennen en bouwen zo een band op. Op deze manier verlagen we de drempel om contact met ons op te nemen.

We organiseren activiteiten en projecten
De jongeren kunnen in hun eigen dorp of wijk meedoen. Hiervoor voelen ze zich sneller verbonden. Ook ontdekken ze zo waar hun krachten liggen. Dit geeft nieuwe energie en erkenning. Zo maken we de jongeren bewust van hun talent. We ondersteunen de jongeren hierbij als dit nodig is.

We zijn ook online actief

Zo zijn we altijd bereikbaar. Op sociale media volgen we onze jongeren en de jongeren ons. Hierdoor blijven we ook online in contact met de jongeren. We zijn in contact met jongeren die we al kennen. Maar ook met onbekenden.

We helpen de jongeren ook individueel

Naast groepsactiviteiten begeleiden we jongeren ook persoonlijk. Het leven van een puber is niet altijd even makkelijk. Dat is helemaal niet gek. We begeleiden ze hier daarom graag bij.

Neem gerust contact met ons op!

Wilt u meer weten over Jongerenwerk? Dat kan altijd! U bereikt ons op 06 25 38 78 09. U kunt ook mailen naar s.abali@kapelle.nl, of neem gerust een kijkje op onze website www.Kapelleleeft.nl