Bibliotheek aan Huis

02 maart 2023


Ben je niet in staat zelf naar de Bibliotheek te komen en lees je graag? Dan is Bibliotheek aan Huis iets voor jou!


De Bibliotheek aan Huis is er voor iedereen die woonachtig is in de gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Reimerswaal, Schouwen-Duiveland en Tholen en, vanwege een fysieke beperking, (tijdelijk) niet naar de Bibliotheek kan komen. Om gebruik te kunnen maken van de Bibliotheek aan Huis heb je alleen een basis- of sterabonnement nodig, de dienst zelf is gratis. Heb je nog geen abonnement, dan maken we dit bij het eerstvolgende bezoek in orde.

Hoe werkt het?

Nadat je je hebt aangemeld komt er eerst een medewerker van de Bibliotheek kennismaken. Dan kun je aangeven welk soort boeken je het liefst wilt lezen. Vervolgens komt de vaste vrijwillige medewerker, jouw Boekenmaatje, regelmatig bij je langs met nieuwe materialen.

Je kunt ook zelf een keuze maken uit de collectie in de digitale catalogus van de Bibliotheek. Dit zijn romans (normaal of groot lettertype), informatieve boeken maar ook dvd's en tijdschriften.

In ons systeem houden we bij wat je geleend hebt. Je kunt dit zelf ook inzien via Mijn Bibliotheek. Dat is wel zo prettig, want op deze manier voorkomen we dat je hetzelfde materiaal nogmaals thuisbezorgd krijgt.

Wilt u meer weten over de bibliotheek aan huis? Klik dan hier

Bibliotheek aan Huis
Bibliotheek aan Huis