Doortrapdag Wemeldinge

30 april 2024
Doortrapdag Gemeente Kapelle

Op woensdag 29 mei 2024 organiseert de gemeente Kapelle samen met het ROVZ en SOAB de Doortrapdag! Deze dag vindt plaats in Gasterij Schoudee in Wemeldinge.

Ochtendprogramma
We beginnen na de koffie en thee om 09:45 uur met een welkomstwoord en het theorieonderdeel. Hierbij bespreken we op een leuke manier de regels in het verkeer. Ook geven we praktische tips over bijvoorbeeld het op- en afstappen en het omgaan met een elektrische fiets. Na de pauze kunt u een beweegworkshop volgen onder leiding van een fysiotherapeute. Hierbij doen we oefeningen voor bijvoorbeeld kracht en evenwicht. 

Middagprogramma
Na de lunch legt u op uw eigen fiets een oefenparcours af en maken we een fietstocht door de omgeving. De fietstocht duurt maximaal een uur. We verzamelen daarna om 15:00 uur weer terug bij Schoudee om de dag na te bespreken en af te sluiten.

Inschrijven en meer informatie

Lijkt het u leuk om hieraan mee te doen? Dan kunt u zich hieronder inschrijven. U kunt gratis meedoen. Het is belangrijk dat u uw eigen fiets meebrengt. Voor meer informatie kun u contact opnemen met Femke Hoekstra via f.hoekstra@kapelle.nl of 06-29 66 61 57.
Doortrapdag Wemeldinge

Evenement(en)

  • € 0,00 per persoon - Doortrapdag Wemeldinge

Meld u direct aan

Aantal personen