Langer Vitaal Beweegprogramma

31 januari 2024
Doe mee met het gratis beweegprogramma 'Langer Vitaal'!

We starten samen met het beweegplatform QR-FIT en verschillende zorgaanbieders het beweegprogramma 'Langer Vitaal'. Hierbij wandelen we samen met deelnemers en een wandelcoach iedere week maximaal een uur. De route komt voor een deel langs de bordjes van de QR-FIT. Daar doen we dan bijvoorbeeld een balansoefening. Er zijn ook verschillende zorgaanbieders bij betrokken, zoals een fysiotherapeut, ergonoom en wandelcoach. We starten het beweegprogramma, zodat deelnemers gezond en vitaal ouder worden. Hierin werken we bijvoorbeeld aan kracht, balans en zelfstandig bewegen.

Wandelmoment op woensdag

We starten woensdag 21 februari om 16:00 uur bij sportcentrum De Bloesem in Kapelle. Vanaf april is het weer langer licht. Daarom starten we dan om 19:00 uur. Vanaf wanneer we om 19:00 uur zullen gaan lopen delen we tegen die tijd. Bij genoeg deelnemers starten we het beweegprogramma ook in Wemeldinge.

QR-FIT beweegroute in Kapelle en Wemeldinge
In Kapelle en Wemeldinge staat een QR-FIT beweegroute. Met de gratis QR-FIT app volgt u zelf de route. U scant de bordjes doet daarna oefeningen op uw eigen niveau. De oefeningen veranderen elke 24 uur. Vindt u het fijn om extra hulp te hebben? Of gezelliger om met andere deelnemers te bewegen? Maak dan gebruik van het beweegprogramma 'Langer Vitaal'.

Aanmelden
Aanmelden kan via www.qr-fit.nl/vitaalkapelle. Heeft u vragen of hulp nodig met aanmelden? Neem dan contact op met Femke Hoekstra via f.hoekstra@kapelle.nl of 06 - 29 66 61 57.
Flyer Langer Vitaal
Langer Vitaal Beweegprogramma