Sportraad

28 augustus 2023

De Sportraad
De Sportraad is één van de drie adviesraden binnen de gemeente Kapelle. Een belangrijke taak van de Sportraad is het adviseren van het gemeentebestuur op het gebied van sport, spel en bewegen. Voldoende bewegen en sporten draagt bij aan een gezonde leefstijl. Ook kunnen mensen elkaar ontmoeten, sporten verbindt! De Sportraad kan bijvoorbeeld advies uitbrengen aan de gemeente over de georganiseerde sportbeoefening (verenigingen) en de individuele sporters. Maar ook over speelplaatsen en sportaccommodaties. Daarbij wil de Sportraad weten wat er leeft en speelt bij verenigingen en andere betrokken partijen.

De Sportraad vergadert gemiddeld vier keer per jaar.

Leden Sportraad
De Sportraad bestaat uit de volgende leden: Yolanda van Hekke, Josephine Koch, Marius Leendertse, Patrick Verduijn, Edwin van Oosten, Daniël Visser, Catherien Besuijen en Karin Kloosterman.

Heeft u de Sportraad iets te melden?
U kunt uw vragen, opmerkingen of tips aan de Sportraad mailen naar Femke Hoekstra, medewerker sportzaken van de gemeente Kapelle via f.hoekstra@kapelle.nl of rechtstreeks naar het mailadres van de Sportraadleden: sportraadkapelle@gmail.com

Sportraad