Uniek Sporten uitleen

26 april 2022

Uniek Sporten Uitleen zorgt ervoor dat mensen met een fysieke beperking sporthulpmiddelen kunnen uitproberen. Door de beschikbaarheid van sportvoorzieningen vanuit een uitleenpool, kunnen ze uit het brede aanbod uiteindelijk de sport kiezen die het beste bij je past. Het is bedoeld voor (jong)volwassenen die om te kunnen sporten zijn aangewezen op een sporthulpmiddel. In de uitleenpool van Uniek Sporten Uitleen zijn vijf hulpmiddelen beschikbaar, te weten de allround sportrolstoel, court sportrolstoel, ligbike, aankoppelbare handbike en Running Frame.

Daarnaast is Uniek Sporten Uitleen meer dan een uitleenservice voor de sportrolstoelen, loophulpmiddelen of handbikes: het is een mobiliteitsgarantie. De sporter krijgt advies over het sporthulpmiddel en het gebruik ervan. Het middel wordt persoonlijk gepast en afgesteld op je wensen en tijdens de uitleenperiode va 6 maanden is technische service en onderhoud beschikbaar.

Per 1 februari 2022 is de uitleen voor alle Zeeuwen met een fysieke beperking beschikbaar, omdat alle Zeeuwse gemeenten meedoen!

Meer info: www.unieksporten.nl/uitleen

Unieke Sporten uitleen